Si Isteri Mengandung Anak Pertama Pada masa Berusia 14 Tahun. Kini, Setelah Berkahwin Selama 24 Tahun, Jumlah Anak Mereka Dijamin Buat Korang Terlopong!!

Loading...

TIPS KESIHATAN

loading...

Kongsikan Artikel Ini!!

Pasangan yang tinggal di Lancashire, Inggeris ini telah dikurniakan 18 orang anak pada usia perkahwinan mereka yang menginjak 24 tahun! Jika dihitung-hitung hampir setiap tahun sang isteri melahirkan seorang anak ya.

Loading...

TIPS KESIHATAN

Mereka berdua adalah kekasih masa kecil. Sang suami bernama Noel dan sang isteri bernama Sue. Apabila berumur 14, Sue sudah mengandung anak pertama mereka dan anak kedua mereka lahir 4 tahun kemudian.

Hepi Family ni..

Pada tahun 2014, mereka sudah menyambut kelahiran anak ke-17 mereka. Pada masa itu, mereka mempunyai kedai roti dan usahanya pun sedang ramai. Hal yang patut dibanggakan dari keluarga ini adalah mereka membiayai sendiri keperluan kesemua anak-anak mereka tanpa meminta faedah tambahan kepada kerajaan selain daripada faedah kanak-kanak yang normal diberikan.

Setiap harinya pukul 4 pagi, Noel akan pergi bekerja dan baru pulang pada tengah hari. Ia juga membawa dan menjemput sendiri anak-anaknya dengan menggunakan sebuah bas kecil. Setiap tahun, mereka juga akan pergi bercuti sekeluarga.

 Meriah abis..

Setiap kali sarapan, keluarga ini boleh menghabiskan 3 bongkah roti panjang, dua kotak bijirin, dan 18 liter susu. Sedangkan untuk makan malam, mereka menghabiskan 16 potong daging, 6.8 kg kentang, 3 kubis, dan 30 lobak merah.

Tu dia..makan mewah!!

Gambar di bawah ini diambil ketika anak perempuan mereka yang bernama Sophie sedang hambil anak kedua bersamaan dengan Sue yang hamil anak ke-17.

korang larat x nak handel ramai2 macam ni?

kalah pasukan bola sepak

kita kadang anak sorang pun letih..haha

Hepi family forever!!

Sumber: Licaibao

Kongsikan Artikel Ini!!