Lelaki Yang Dulu Pernah Viral dan Dihina Ramai Kawan,Ini Dia Kehidupannya Selepas 10 Tahun

Loading...

TIPS KESIHATAN

loading...

Kongsikan Artikel Ini!!

Loading...

TIPS KESIHATAN

Nasib dan takdir hidup seseorang memang kita tidak dapat di jangka.Kita cuma boleh mengagak apa yang akan berlaku sama ada baik atau burk namun hujungnya hanya Tuhan sahaja yang Maha Mengetahui. Begitulah dengan nasib dan takdir seorang lelaki yang dulu wajahnya pernah viral kerana di lihat lain dari orang lain.Lelaki ini berasal dari Kemboja dan hidupnya kelam kerana selalu di hina oleh rakan-rakan.

Ketika berada di sekolah menengah,lelaki ini sering di tertawakan ramai orang kerana wajahnya yang pelik dan lucu. Rakan lelaki pula sering menghinanya dengan menyatakan dirinya sangat hodoh dan kelak tidak akan ada seorang wanita pun yang mahu bersama dengannya. Bagi lelaki malang itu, kata-kata dan hinaan tersebut sangat berbekas dalam hati.

Namun tiada siapa tahu takdir Tuhan,10 tahun selepas itu apabila dia melalui kehidupan seorang belia dan dewasa, dia berkawan dengan ramai orang. Peribadinya yang baik dan sopan membuatkan ramai menyenanginya termasuklah seorang wanita yang tertarik kepadanya.Wanita itu bernama Kwan. Kwan menaruh hati kepada lelaki tersebut namun tidak mudah untuk dia menerima wanita itu kerana dia berfikir mana mungkin wanita secantik Kwan mahu bersama lelaki yang tidak kacak sepertinya.

Namun hubungan mereka hari demi hari makin rapat dan ke mana sahaja mereka bersama.Akhirnya mereka sama-sama membuat keputusan untuk menjadi pasangan kekasih. Suatu hari,lelaki itu bertemu semula dengan rakan lamanya dari zaman sekolah. Bekas rakan sekolahnya sangat terkejut kerana lelaki yang di kenalinya sebagai pelajar hodoh di sekolahnya sekarang sudah punya kekasih hati yang sangat cantik dan menawan.

Baru-baru ini Kwan juga ada berkongsi di laman maya tentang teman lelakinya ini.Ramai yang mengecam wajah teman lelakinya namun bagi Kwan dia lebih kenal akan siapa kekasihnya itu  dan tetap menerimanya walau orang lain memandang rendah kepada rupa baliau.

Kongsikan Artikel Ini!!