Gurau Kasar! Bahagian Sulit Wanita Cedera Teruk Kerana Dihentam Ke Pokok Oleh Kawan-kawan

Loading...

TIPS KESIHATAN

loading...

Kongsikan Artikel Ini!!

Loading...

TIPS KESIHATAN

Bagi sesetengah lelaki apatah lagi pada zaman sekolah dulu, gurauan kasar dan gurauan tidak masuk akal memang selalu berlaku. Sebab itulah pelajar wanita jika rapat macam mana sekalipun dengan pelajar lelaki, haruslah hati-hati apatah lagi jika kumpulan pelajar lelaki itu tidak punya akal fikiran sebelum mahu melakukan sesuatu perkara.

Satu berita berkenaan dengan seorang pelajar wanita di sekolah menengah di Thailand telah viral dan menarik perhatian ramai netizen lantaran kerana sekumpulan pelajar lelaki telah bergurau kasar dengan pelajar wanita terbabit hingga cedera teruk di bahagian alat sulitnya. Entah kenapa puncanya, menurut sumber sekumpula pelajar lelaki itu telah mengangkat pelajar wanita terbabit dan membawanya ke sebatang pokok.

Pada awalnya pelajar wanita itu di lihat ketawa sebentar sebelum bahagian alat sulitnya di hempas ke sebatang pokok hingga dia terjatuh dan terduduk.Ketika dia mengerang sakit, saksi menyatakan kumpula lelaki terbabit melihatnya sambil ketawa tanpa membantunya. Mereka tidak sedar perbuatan itu telah mencederakan mangsa.

Pihak polis di hubungi untuk menyiasat kes ini dan pihak sekolah juga menghubungi ambulans untuk membawa mangsa ke hospital. Hasil siasatan mendapati bahagian kemaluan wanita itu cedera kerana mengalami lebam yang teruk akibat hentaman kuat yang di lakukan oleh kumpulan pelajar lelaki berkenaan.Rata-rata netizen mengecam hebat perbuatan pelajar lelaki terbabit kerana bertindak bergurau kasar dengan mencederakan seorang wanita.

Kongsikan Artikel Ini!!