Di Intai Semasa Tukar Baju. Ini Tips Bezakan “Cermin Tembus” & “Cermin Biasa” Yang Ramai TAK TAHU !!!

Loading...

TIPS KESIHATAN

loading...

Kongsikan Artikel Ini!!

Di Intai Semasa Tukar Baju. Ini Tips Bezakan “Cermin Tembus” & “Cermin Biasa” Yang Ramai TAK TAHU !!!  | Zaman semakin canggih maka tahap kepekaan kita juga mestilah tinggi jika kita tidak mahu terperangkap dalam jerat si penjenayah. Maklumat penting untuk masyarakat, terutama anak-anak gadis dan wanita yang memasuki tandas awam atau bilik persalinan di pusat membeli belah atau di mana sahaja.

Loading...

TIPS KESIHATAN

AWAS !!! ANDA SEDANG DIPERHATIKAN KETIKA MENUKAR PAKAIAN ATAU MENYALIN PAKAIAN.

Lakukan langkah mudah ini yang mengambil masa hanya seminit saja. Letakkan hujung jari anda di permukaan reflektif, sekiranya ada GAP antara kuku dan imej kuku di cermin itu, ia adalah cermin ASLI dan anda tidak perlu meraguinya.

Tetapi, sekiranya kuku anda terus dapat menyentuh imej kuku anda, ini bermakna cermin itu ada CERMIN TEMBUS. Ada seseorang yang sedang memerhatikan anda dengan percuma ketika anda mungkin menukar pakaian dan sebagainya.

INGAT, setiap kali anda melihat cermin di tempat awam untuk menyalin pakaian, anda perlu lakukan “UJIAN KUKU” untuk mengelakkan dari menjadi perhatian mereka yang tidak bertanggungjawab.

Semoga bermanfaat. Sebarkan kepada mereka yang belum tahu!

Sumber:- Info Roadblock

Kongsikan Artikel Ini!!